Heinolan Vanha Apteekki

Heinolan Vanha Apteekki on perustettu jo vuonna 1798 (silloinen Heinolan Kanta-apteekki). Tämä alueen vanhin edelleen toimiva yritys työllistää noin 15 apteekin ammattilaista. Apteekki toimii myös farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoiden opetusapteekkina. Apteekki kuuluu Avainapteekit-apteekkiketjuun.

Avainapteekkiketjuun kuuluu lähes 200 apteekkia, joiden tavoitteena on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Kaiken toiminnan tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka saa turvallista, luotettavaa ja joustavaa apteekkipalvelua. Avainapteekkien kanta-asiakasjärjestelmä parantaa asiakkaan lääkkeiden käytön turvallisuutta ja helppoutta.

Keskeistä kanta-asiakkuudessa on palvelun ja potilasturvallisuuden oleellinen paraneminen. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla on mahdollista seurata asiakkaan lääkitystä ja näin estää lääkkeiden mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset. Järjestelmän avulla voidaan myös varmistaa, ettei lääkityksen päällekäisyyttä pääse syntymään.

Avainapteekkiketjun apteekit takaavat luotettavan ja nopean palvelun. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kaikissa niin hyvinvointiin kuin lääkkeisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Liity Sinäkin kanta-asiakkaaksemme. Saat liittymislomakkeen apteekistamme. Tutustu avainasiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

PALVELEMME:

ma-pe klo 8.30-19.00
la klo 8.30-15.00

Apteekki on auki myös sunnuntaisin parillisilla viikoilla klo 12.00 - 16.00,
muina viikkoina päivystää Heinolan Keskusapteekki, Savontie 7

Puh. 03 875 030044 978 7518