Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Keskeistä kanta-asiakkuudessa on palvelun ja potilasturvallisuuden oleellinen paraneminen. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla on mahdollista seurata asiakkaan lääkitystä ja näin estää lääkkeiden mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset. Järjestelmän avulla voidaan myös varmistaa, ettei lääkityksen päällekäisyyttä pääse syntymään.

Avainapteekkiketjun apteekit takaavat luotettavan ja nopean palvelun. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kaikissa niin hyvinvointiin kuin lääkkeisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Liity Sinäkin kanta-asiakkaaksemme. Saat liittymislomakkeen apteekistamme. Tutustu avainasiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Heinolan Vanha Apteekki on perustettu jo vuonna 1798 (silloinen Heinolan Kanta-apteekki). Tämä alueen vanhin edelleen toimiva yritys työllistää noin 15 apteekin ammattilaista. Apteekki toimii myös farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoiden opetusapteekkina. Apteekki kuuluu Avainapteekit-apteekkiketjuun.

Avainapteekkiketjuun kuuluu lähes 200 apteekkia, joiden tavoitteena on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Kaiken toiminnan tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka saa turvallista, luotettavaa ja joustavaa apteekkipalvelua. Avainapteekkien kanta-asiakasjärjestelmä parantaa asiakkaan lääkkeiden käytön turvallisuutta ja helppoutta.

Käyntiosoite:
Kirkkokatu 15
18100 Heinola

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 08:30-19
la: 08:30-15
su: avoinna joka toinen viikko, parillisilla viikoilla 12-16
Soita 03 875 030
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi